- Obecnie brak na stanie
MINI BURGERY WARZYWNE Z TOFU, SEZAMEM I KIEŁKAMI FASOLI MUNG BIO 250g LOTUS
Mini burgery warzywne z tofu i sezamem
SKŁADNIKI - ryż pełnoziarnisty* 27%, cukinia* 17%, tofu* 17% ( woda, SOJA*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), marchew* 15%, mielone płatki ORKISZowe*, płatki OWSIANE*, słonecznik*, mąka z PSZENICY ORKISZ*, mąka gryczana*, kiełki fasoli mung* 2%, SEZAM* 1%, sól morska, przyprawy*, olej słonecznikowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g - Wartość energetyczna: 1060 kJ / 254 kcal Tłuszcz: 15 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g Węglowodany: 21 g w tym cukry: 2,1 g Błonnik: 3,4 g Białko: 7,2 g Sól: 1,0 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać GORCZYCĘ, MIGDAŁY i ORZECHY NERKOWCA
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Smażyć przez 4-6 minut na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnium ogniu 2. Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut 3. Przyrządzić na grillu lub w kuchence mikrofalowej z funkcją grilla
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA - Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 250
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 4,0000
- Kraj pochodzenia
- -
- Termin przydatności dni
- 8
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- ORGANIC VEGGIE FOOD GMBH, HANDWERKERPARK 24, 83093 BAD ENDORF