- Obecnie brak na stanie
MAKARON SEMOLINOWY Z CZERWONĄ SOCZEWICĄ SPAGHETTI BIO 500g ALCE NERO
17,81 zł
Brutto
Ekologiczny makaron z semoliny z dodatkiem czerwonej soczewicy
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA - Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 10 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g - Wartość energetyczna - 1436 kJ/342 kcal Tłuszcz - 2,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g Węglowodany - 61 g w tym cukry - 2,5 g Błonnik - g Białko - 17 gSól - 0 g
8009004812932
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 500
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 12,0000
- Termin przydatności dni
- 120
- CERTYFIKAT BIO
- jest
- KRAJ PRODUCENTA
- Włochy
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
mąka z pszenicy*(60%), mąka z czerwonej soczewicy*(40%) woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
chat
Komentarze (0)