SAJGONKI WARZYWNE Z TOFU I ANANASEM BIO 200 g - LOTUS
Ekologiczne sajgonki warzywne z tofu i ananasem
SKŁADNIKI - Nadzienie: kapusta biała kiszona* 22%, tofu* 7% (woda, SOJA*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), ananas* 7%, marchew*, kapusta biała*, MIGDAŁY* 5%, kiełki fasoli mung* 5%, rodzynki* płatki ziemniaczane*, przyprawy* (zawiera GORCZYCĘ*), sól morska. Ciasto: woda, mąka z PSZENICY ORKISZ* 15%, olej słonecznikowy*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g - Wartość energetyczna: 863 kJ/206 kcal Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g Węglowodany: 22 g w tym cukry: 6,7 g Błonnik: 3,1 g Białko: 5,5 g Sól: 1,1 g
INFORMACJE ALERGENNE - Może zawierać SEZAM i ORZECHY NERKOWCA
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Smażyć na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnim ogniu 2. Piec na grillu na średnim ruszcie, aż ciasto skuszejeZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 200
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 6,0000
- Kraj pochodzenia
- -
- Termin przydatności dni
- 8
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- ORGANIC VEGGIE FOOD GMBH, HANDWERKERPARK 24, 83093 BAD ENDORF