MAKARON (Z PŁASKURKI) SPAGHETTI BIO 500 g - ALCE NERO

MAKARON (Z PŁASKURKI) SPAGHETTI BIO 500 g ALCE NERO

16,91 zł
Brutto

EKOLOGICZNY MAKARON SPAGHETTI

Wyśmienity makaron spaghetti z pszenicy płaskurki, polecany z sosami pomidorowymi Alce Nero.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
Wartość energetyczna - 1445 kJ/344 kcal
Tłuszcz - 1,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 68 g
w tym cukry - 2,2 g
Błonnik - 4,0 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

8009004120105
534 Przedmioty

Opis

Hurtownia
bioplanet
Masa netto
500
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
12,0000
Termin przydatności dni
120
CERTYFIKAT BIO
jest
KRAJ PRODUCENTA
Włochy
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Mąka z pszenicy płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny).
chat Komentarze (0)