MAKARON (Z PŁASKURKI) SPAGHETTI BIO 500 g ALCE NERO
16,56 zł
Brutto
EKOLOGICZNY MAKARON SPAGHETTI
Wyśmienity makaron spaghetti z pszenicy płaskurki, polecany z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
Wartość energetyczna - 1445 kJ/344 kcal
Tłuszcz - 1,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 68 g
w tym cukry - 2,2 g
Błonnik - 4,0 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
8009004120105
366 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 500
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 12,0000
- Termin przydatności dni
- 120
- CERTYFIKAT BIO
- jest
- KRAJ PRODUCENTA
- Włochy
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Mąka z pszenicy płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny).
chat
Komentarze (0)