- Obecnie brak na stanie
SOS SOJOWY SHOYU SŁODKI DO SUSHI BIO 250ml LIMA
24,77 zł
Brutto
Słodki sos sojowy, SHOYU, do sushi
Sos sojowy SHOYU powstaje na drodze fermentowania ziaren pszenicy z dodatkiem Aspergillus oryzae. To dzięki tym grzybom jego smak jest bardzo charakterystyczny.
Trzeba pamiętać, że dzięki procesowi fermentacji produkt staję się niemalże superfoodsem. Tylko trzeba umiejętnie z niego korzystać.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml - Wartość energetyczna 960 kJ / 226 kcal Tłuszcz: 0,0 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g; Węglowodany: 50 g; w tym cukry: 33,0 g; Białko: 6,0 g; Sól: 6,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA - Po otwarciu przechowywać w temperaturze max. 7°C i spożyć w ciągu 2 miesięcy.
5411788042451
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 250
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 6,0000
- Termin przydatności dni
- 60
- Objętość netto
- 250
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
Shoyu* 43,9% (woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae), syrop ryżowy*, mirin* (ryż*, woda, Aspergillus oryzae), woda, biały ocet winny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
chat
Komentarze (0)
Zobacz także