OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250ml TERRASANA
21,96 zł
Brutto
Ekologiczny ocet ryżowy specjalny do zakwaszania ryżu do sushi
Ocet ryżowy do sushi jest w sposób perfekcyjny, i zgodnie z tradycją, poddany długiej fermentacji. Jakość składników organicznych jest dokładnie weryfikowana a każda partia octu sprawdzana pod kątem jakości i zawartości składników odżywczych.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA - Użyj octu do zakwaszenia ryżu gdy chcesz przygotować sushi. Możesz go użyć również do sałatek, deserów czy koktajli.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g - Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 0,4 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 0 g Białko - 0,4 g Sól - 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA - Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
8713576173253
19 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 6,0000
- Kraj pochodzenia
- Japonia
- Termin przydatności dni
- 120
- Objętość netto
- 250
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
chat
Komentarze (0)