OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml - TERRASANA

OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250ml TERRASANA

21,96 zł
Brutto

Ekologiczny ocet ryżowy specjalny do zakwaszania ryżu do sushi

Ocet ryżowy do sushi jest w sposób perfekcyjny, i zgodnie z tradycją, poddany długiej fermentacji. Jakość składników organicznych jest dokładnie weryfikowana a każda partia octu sprawdzana pod kątem jakości i zawartości składników odżywczych.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA - Użyj octu do zakwaszenia ryżu gdy chcesz przygotować sushi. Możesz go użyć również do sałatek, deserów czy koktajli.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g - Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 0,4 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 0 g Białko - 0,4 g Sól - 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA - Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

8713576173253
19 Przedmioty

Opis

Hurtownia
bioplanet
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
6,0000
Kraj pochodzenia
Japonia
Termin przydatności dni
120
Objętość netto
250
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
chat Komentarze (0)