

Ekologiczny ocet ryżowy specjalny do zakwaszania ryżu do sushi
Ocet ryżowy do sushi jest w sposób perfekcyjny, i zgodnie z tradycją, poddany długiej fermentacji. Jakość składników organicznych jest dokładnie weryfikowana a każda partia octu sprawdzana pod kątem jakości i zawartości składników odżywczych.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA - Użyj octu do zakwaszenia ryżu gdy chcesz przygotować sushi. Możesz go użyć również do sałatek, deserów czy koktajli.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g - Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 0,4 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 0 g Białko - 0,4 g Sól - 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA - Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
Opis