Fasolka Adzuki BIO 400 g

FASOLKA ADZUKI BIO 400 g - EUREKO

14,69 zł
Brutto

Ekologiczna FASOLKA ADZUKI ma słodko-orzechowy smak.

Spożywa się ją jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych.

ZALECANY SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Fasolę należy moczyć przez kilka godzin. Następnie przepłukać i gotować w świeżej wodzie do miękkości około 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.

EUREKO
5908249972315
372 Przedmioty

Opis

Hurtownia
ekowital
Jednostka
szt.
Ilość w opakowaniu
7
Wartosc_odzywcza
1534/363
Warunki przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kwasy
0.2
Tluszcz
0.5
Blonnik
13
BIO
BIO
Fasola Adzuki (100%) - składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych.
chat Komentarze (0)