FASOLKA ADZUKI BIO 400 g - EUREKO
14,69 zł
Brutto
Ekologiczna FASOLKA ADZUKI ma słodko-orzechowy smak.
Spożywa się ją jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych.
ZALECANY SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Fasolę należy moczyć przez kilka godzin. Następnie przepłukać i gotować w świeżej wodzie do miękkości około 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
5908249972315
372 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 7
- Wartosc_odzywcza
- 1534/363
- Warunki przechowywania
- przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Kwasy
- 0.2
- Tluszcz
- 0.5
- Blonnik
- 13
- BIO
- BIO
Fasola Adzuki (100%) - składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych.
chat
Komentarze (0)