- Obecnie brak na stanie
SFERMENTOWANA SOJA (NATTO) BIO 110 g NATTO
22,90 zł
Brutto
EKOLOGICZNA SOJA SFERMENTOWANA - japoński SUPERFOODS
Ekologiczna sfermentowana soja (NATTO) szeroko wykorzystywana w kuchni japońskiej, zaliczana jest do tzw. produktów SUPERFOODS ze względu na wyjątkowe właściwości zdrowotne.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 840 kJ / 200 kcal
Tłuszcz: 0 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 10 g
W tym cukry: 0 g
Białko: 15,5 g
Sól: 0 g.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w temperaturze od + 7 do + 10 stopni C.
5905669578035
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 110
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 1,0000
- Termin przydatności dni
- 8
- CERTYFIKAT BIO
- jest
- KRAJ PRODUCENTA
- Polska
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- TON COLOR MAREK KOŁODZIEJSKI (NATTO), LUDOWA 5C, 65-742 ZIELONA GÓRA
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
Soja* (poddana fermentacji bakterią Bacilus subtilis natto), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny).
chat
Komentarze (0)