MAKARON (Z SOI I CZERWONEJ FASOLI ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200g MAXSPORT
17,70 zł
Brutto
BEZGLUTENOWY EKOLOGICZNY MAKARON - idealny do spaghetti
Ekologiczny makaron spaghetti z soi i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9 g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 g.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
8588007030098
671 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 200
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 10,0000
- Termin przydatności dni
- 90
- CERTYFIKAT BIO
- jest
- KRAJ PRODUCENTA
- Słowacja
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- MAX SPORT S R.O., MLYNSKÉ LUHY 76/A, 82105 BRATISLAVA
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
Mąka z soi* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny).
chat
Komentarze (0)