MAKARON (Z SOI I CZERWONEJ FASOLI ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT

MAKARON (Z SOI I CZERWONEJ FASOLI ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200g MAXSPORT

17,70 zł
Brutto

BEZGLUTENOWY EKOLOGICZNY MAKARON - idealny do spaghetti

Ekologiczny makaron spaghetti z soi i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9 g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 g.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

8588007030098
671 Przedmioty

Opis

Hurtownia
bioplanet
Masa netto
200
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
10,0000
Termin przydatności dni
90
CERTYFIKAT BIO
jest
KRAJ PRODUCENTA
Słowacja
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
MAX SPORT S R.O., MLYNSKÉ LUHY 76/A, 82105 BRATISLAVA
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Mąka z soi* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny).
chat Komentarze (0)