Miso z brązowego ryżu - niepasteryzowane BIO 300 g
39,19 zł
Brutto
JAPOŃSKI SMAK W TWOJEJ KUCHNI
Po japońsku MISO to sfermentowana fasola. Ekologiczna pasta sporządzona na jej bazie to jeden z podstawowych składników kuchni azjatyckiej. Z pastą miso jest trochę jak z winem - im dłużej fermentuje tym jest bardziej intensywne. Mniej dojrzałe miso ma jaśniejszy kolor, a także słodszy i lżejszy smak.
UWAGA!
Trzeba pamiętać, że miso to produkt ciągle fermentujący. Proces ten może spowodować wybrzuszenie pokrywy, ale nie oznacza zepsucia pasty. Miso nadal będzie przydatne do spożycia. W wyniku ekspozycji na powietrze, mogą powstać na powierzchni nieszkodliwe białe drożdże. Jeśli się pojawią należy je usunąć z opakowania.
5021554985099
69 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 6
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- Sol
- 11.4
- Wartosc_odzywcza
- 769/183
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6-ciu
- Kwasy
- 1
- Cukry
- 12
- Bialko
- 11
- Tluszcz
- 5.8
- Bezlaktozowy
- BEZLAKTOZOWY
- Weglowodany
- 19
- Bezglutenowy
- BEZGLUTENOWY
- BIO
- BIO
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
- 60
- Twr_KrajPoch
- GB
Całe ziarna SOJA* (41%), fermentowany brązowy ryż* (35%), sól morska, woda. *pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
chat
Komentarze (0)