Miso z brązowego ryżu - niepasteryzowane BIO 300 g

Miso z brązowego ryżu - niepasteryzowane BIO 300 g

35,11 zł
Brutto

JAPOŃSKI SMAK W TWOJEJ KUCHNI

Po japońsku MISO to sfermentowana fasola. Ekologiczna pasta sporządzona na jej bazie to jeden z podstawowych składników kuchni azjatyckiej. Z pastą miso jest trochę jak z winem - im dłużej fermentuje tym jest bardziej intensywne. Mniej dojrzałe miso ma jaśniejszy kolor, a także słodszy i lżejszy smak.

UWAGA!
Trzeba pamiętać, że miso to produkt ciągle fermentujący. Proces ten może spowodować wybrzuszenie pokrywy, ale nie oznacza zepsucia pasty. Miso nadal będzie przydatne do spożycia. W wyniku ekspozycji na powietrze, mogą powstać na powierzchni nieszkodliwe białe drożdże. Jeśli się pojawią należy je usunąć z opakowania. 

CLEARSPRING
5021554985099
35 Przedmioty

Opis

Hurtownia
ekowital
Jednostka
szt.
Ilość w opakowaniu
6
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
Sol
11.4
Wartosc_odzywcza
769/183
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6-ciu
Kwasy
1
Cukry
12
Bialko
11
Tluszcz
5.8
Bezlaktozowy
BEZLAKTOZOWY
Weglowodany
19
Bezglutenowy
BEZGLUTENOWY
BIO
BIO
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
60
Twr_KrajPoch
GB
Całe ziarna SOJA* (41%), fermentowany brązowy ryż* (35%), sól morska, woda. *pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
chat Komentarze (0)