Fasolka Adzuki BIO 400 g
14,69 zł
Brutto
Ekologiczna fasolka adzuki ma słodko - orzechowy smak. Spożywa się ją jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. Fasolę należy moczyć przez kilka godzin. Następnie przepłukać i gotować w świeżej wodzie do miękkości około 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania. SKŁADNIKI: fasola Adzuki* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych
5908249972315
233 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 7
- Wartosc_odzywcza
- 1534/363
- Warunki przechowywania
- przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Kwasy
- 0.2
- Bialko
- 13
- Tluszcz
- 0.5
- Weglowodany
- 63
- Blonnik
- 13
- BIO
- BIO
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
- 60
- mozliwealergeny
- SEZAM
chat
Komentarze (0)