Fasolka Adzuki BIO 400 g

Fasolka Adzuki BIO 400 g

14,69 zł
Brutto

Ekologiczna fasolka adzuki ma słodko - orzechowy smak. Spożywa się ją jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. Fasolę należy moczyć przez kilka godzin. Następnie przepłukać i gotować w świeżej wodzie do miękkości około 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania. SKŁADNIKI: fasola Adzuki* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych
EUREKO
5908249972315
233 Przedmioty

Opis

Hurtownia
ekowital
Jednostka
szt.
Ilość w opakowaniu
7
Wartosc_odzywcza
1534/363
Warunki przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Kwasy
0.2
Bialko
13
Tluszcz
0.5
Weglowodany
63
Blonnik
13
BIO
BIO
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
60
mozliwealergeny
SEZAM
chat Komentarze (0)