Ryż czerwony BIO 500 g

Ryż czerwony BIO 500 g

13,19 zł
Brutto

Ryż czerwony uzyskiwany jest w wyniku fermentacji grzybów strzępkowych. Jest on bardziej kleisty niż biały. Znany jest ze swoich właściwości antynowotworowych, wzmocnienia organizmu i pracy serca. Można go spożywać do obiadu ale szczególnie polecany jest do deserów, na słodko. SKŁADNIKI: ryż czerwony* *składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego
EKOWITAL
5908249970434
112 Przedmioty

Opis

Hurtownia
ekowital
Jednostka
szt.
Ilość w opakowaniu
15
Sol
0.025
Wartosc_odzywcza
1536/362
Warunki przechowywania
Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.
Kwasy
0.56
Cukry
68.2
Bialko
7.4
Tluszcz
2.4
Weglowodany
77.7
Blonnik
8.7
BIO
BIO
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
64
Twr_KrajPoch
TH
mozliwealergeny
SEZAM
chat Komentarze (0)