Ryż czerwony BIO 500 g
13,85 zł
Brutto
Ryż czerwony uzyskiwany jest w wyniku fermentacji grzybów strzępkowych. Jest on bardziej kleisty niż biały. Znany jest ze swoich właściwości antynowotworowych, wzmocnienia organizmu i pracy serca. Można go spożywać do obiadu ale szczególnie polecany jest do deserów, na słodko. SKŁADNIKI: ryż czerwony* *składniki pochodzące z rolnictwa ekologicznego
5908249970434
14 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 15
- Sol
- 0.025
- Wartosc_odzywcza
- 1536/362
- Warunki przechowywania
- Należy przechowywać w suchym i chłodnym pomieszczeniu.
- Kwasy
- 0.56
- Cukry
- 68.2
- Bialko
- 7.4
- Tluszcz
- 2.4
- Weglowodany
- 77.7
- Blonnik
- 8.7
- BIO
- BIO
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
- 64
- Twr_KrajPoch
- TH
- mozliwealergeny
- SEZAM
chat
Komentarze (0)