- Obecnie brak na stanie
MAKARON (GRYCZANO-RYŻOWY TYPU NOODLE Z QUINOA) BEZGLUTENOWY BIO 250g KING SOBA
14,79 zł
Brutto
BEZGLUTENOWY makaron gryczano-ryżowy typu NOODLE
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Powoli włóż makaron do gotującej się wody, poczekaj aż całość się zanurzy, zmień na średni ogień. Gotuj przez 4-5 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1442 kJ/341 kcal
Tłuszcz: 3,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 63 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 7,7 g
Białko: 11 g
Sól: 0,05 g.
INFORMACJA ALERGENNA:
Produkt może zawierać orzechy, nasiona sezamu, soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych.
619286609304
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 250
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 12,0000
- Termin przydatności dni
- 90
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- FABULOUS FOODS, THE CHOCOLATE FACTORY LONDON N22 6XJ, UK
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
mąka gryczana* (45 %), mąka z brązowego ryżu*, mąka z komosy ryżowej* (15 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
chat
Komentarze (0)