- Obecnie brak na stanie
BEZGLUTENOWY EKOLOGICZNY MAKARON RYŻOWY
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Powoli włóż makaron do gotującej się wody, poczekaj aż całość się zanurzy, zmień na średni ogień. Gotuj przez 5-6 minut. Przecedź makaron i przepłucz w zimnej wodzie.
INFORMACJA ALERGENNA:
Produkt może zawierać orzechy, NASIONA SEZAMU i soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od promieni słonecznych i zapachów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
|
Wartość energetyczna |
1556kJ/367kcal |
|
Tłuszcz |
3,1 g |
|
w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,6 g |
|
Węglowodany |
74 g |
|
w tym cukry |
0,8 g |
|
Błonnik |
3,3 g |
|
Białko |
9,3 g |
|
Sól |
0 g |
Opis