- Obecnie brak na stanie
MAKARON (JAGLANY) ŚWIDEREK FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250g FABIJAŃSCY
14,49 zł
Brutto
Bezglutenowy makaron jaglany z certyfikatem BIO
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA - Zagotować dużą ilość wody, by makaron pływał w niej swobodnie. Posolić wodę wedle uznania, dodać odrobinę oleju roślinnego. Do gotującej się wody dodać makaron, zamieszać i gotować do miękkości – 5-7 min., al. dente – 4 min. W trakcie gotowania nie mieszać makaronu. Odcedzić i przelać zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartosc energetyczna: 1514 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 3,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Weglowodany: 70 gw tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 1,90 g
Białko: 11 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA - Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
5902811250399
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 250
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 8,0000
- Kraj pochodzenia
- Polska
- Termin przydatności dni
- 120
- CERTYFIKAT BIO
- jest
- KRAJ PRODUCENTA
- Polska
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- FABIJAŃSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, LWÓWECKA 6, 58-506 SIEDLĘCIN
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
mąka jaglana*, woda źródlana (certyfikowany składnik ekologiczny)
chat
Komentarze (0)