- Obecnie brak na stanie
OCET UME Z MORELI JAPOŃSKICH BEZGLUTENOWY BIO 250ml TERRASANA
22,74 zł
Brutto
Ocet powstały w wyniku fermentacji śliwek umeboshi albo inaczej zwanych moreli japońskich. Sprawdzi się doskonale jako składnik winegretów do sałatek, marynat do marynowania mięs czy warzyw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 73 kJ/17 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 3,4 g w tym cukry: 0 g Błonnik: 0,2 g Białko: 0,8 g Sól: 16,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA - Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
8713576173369
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 6,0000
- Kraj pochodzenia
- Japonia
- Termin przydatności dni
- 120
- Objętość netto
- 250
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
morele japońskie* (Prunus mume), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
chat
Komentarze (0)