MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250g PASTA NATURA
12,50 zł
Brutto
BEZGLUTENOWY makaron ryżowy fusilli
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1579 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik 3,5 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,02 g.
INFORMACJA ALERGENNA:
Może zawierać SOJĘ.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Do garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 - 8 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
8050534143898
218 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 250
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 10,0000
- Termin przydatności dni
- 180
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- ALBERTENGO, Via Carde, 2/A, 12030 Torre San Giorgio
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
100% mąka ryżowa pełnoziarnista (* certyfikowany składnik ekologiczny).
chat
Komentarze (0)