- Obecnie brak na stanie
SAJGONKI WARZYWNE Z TOFU BIO 200 g - LOTUS
Ekologiczne sajgonki warzywne z tofu
SKŁADNIKI - Nadzienie: kapusta biała*, kiełki fasolki mung* 10%, marchew*, tofu* 7% [woda,SOJA*, substancja wiążąca: chlorek magnezu], por*, płatki ziemniaczane*, sos SOJOWY Shoyu (woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska), SEZAM*, sól morska, przyprawy*. Ciasto: woda, mąka PSZENNA*, olej słonecznikowy*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPakowano w atmosferze ochronnej
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 806 kJ/192 kcal Tłuszcz: 7,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g Węglowodany: 25 g w tym cukry: 3,4 g Błonnik: 2,3 g Białko: 4,9 g Sól: 2,3 g
INFORMACJA ALERGENNA - Może zawierać GORCZYCĘ, MIGDAŁY i ORZECHY NERKOWCA
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Smażyć na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnim ogniu 2. Piec na grillu na średnim ruszcie, aż ciasto skuszejeZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 200
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 6,0000
- Kraj pochodzenia
- -
- Termin przydatności dni
- 8
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- ORGANIC VEGGIE FOOD GMBH, HANDWERKERPARK 24, 83093 BAD ENDORF