

Pyszna, ekologiczna i bezglutenowa pizza margharitta ??
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA - Rozgrzać piekarnik do 220° C. Usuń wszystkie elementy opakowania i umieść zamrożoną pizzę na środkowym ruszcie piekarnika (na blache do pieczenia pizzy aby uzyskać chrupiącą skórką lub na płycie do pieczenia aby uzyskać miękki spód) i piecz przez 9 do 10 minut w piekarniku bez termoobiegu (8 do 9 minut w piekarniku z termoobiegiem).
Wskazówka: Zaleca się skropić oliwą z oliwek po upieczeniu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g - Wartość energetyczna: 893 kJ / 212 kcal; Tłuszcz: 6,9 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,00 g; Węglowodany: 31,00 g; w tym cukry: 1,2 g; Białko: 4,4 g; Sól: 1,00 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWANIA - Przechowywać w temperaturze -18 stopni C. Raz rozmrożony nie zamrażać ponownie.
Opis