MAKARON (Z ZIELONEJ SOI I QUINOA) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT
17,70 zł
Brutto
BEZGLUTENOWY makaron z zielonej soi i quinoa
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka.
Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1399 kJ / 334 kcal Tłuszcz: 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g Węglowodany: 18,8 g w tym cukry: 7 g Błonnik: 19,4 g Białko: 38 g Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
8588007030111
495 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 200
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 10,0000
- Termin przydatności dni
- 90
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- MAX SPORT S R.O., MLYNSKÉ LUHY 76/A, 82105 BRATISLAVA
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
Mąka z zielonej SOI* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny).
chat
Komentarze (0)