MAKARON (SEMOLINOWY) FARFALLE BIO 500 g - ALCE NERO
12,18 zł
Brutto
EKOLOGICZNY WŁOSKI MAKARON FARFALLE
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
Wartość energetyczna - 1474 kJ/351 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
8009004118645
307 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 500
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 12,0000
- Termin przydatności dni
- 120
- CERTYFIKAT BIO
- jest
- KRAJ PRODUCENTA
- Włochy
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Mąka z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny).
chat
Komentarze (0)