MAKARON (SEMOLINOWY) FARFALLE BIO 500 g - ALCE NERO

MAKARON (SEMOLINOWY) FARFALLE BIO 500 g - ALCE NERO

13,40 zł
Brutto

EKOLOGICZNY WŁOSKI MAKARON FARFALLE

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
Wartość energetyczna - 1474 kJ/351 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

8009004118645
600 Przedmioty

Opis

Hurtownia
bioplanet
Masa netto
500
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
12,0000
Termin przydatności dni
120
CERTYFIKAT BIO
jest
KRAJ PRODUCENTA
Włochy
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Mąka z pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny).
chat Komentarze (0)