MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250g RAPUNZEL
13,72 zł
Brutto
BEZGLUTENOWY MAKARON EKOLOGICZNY
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
Wartość energetyczna - 1542 kJ / 364 kcal
Tłuszcz - 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone -1,0 g
Węglowodany - 75 g
w tym cukry - 1,0 g
Błonnik - 2,5 g
Białko - 8,0 g
Sól - 0,03 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól. Gotować 10 - 12 minut od czasu do czasu mieszając.
INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
4006040155089
1839 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 250
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 12,0000
- Kraj pochodzenia
- Włochy
- Termin przydatności dni
- 120
- CERTYFIKAT BIO
- jest
- KRAJ PRODUCENTA
- Niemcy
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
Mąka z ryżu pełnoziarnistego* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
chat
Komentarze (0)