UMEBOSHI (MORELE JAPOŃSKIE KISZONE) BIO 150 g - TERRASANA

UMEBOSHI MORELE JAPOŃSKIE KISZONE BIO 150g TERRASANA

46,77 zł
Brutto

Ekologiczne śliwki umeboshi

Śliwki Umeboshi, często zwane również morealmi Umebosho to tradycyjny składnik kuchni japońskiej, podobnie jak furikake czy ocet UME

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 153 kJ/ 37 kcal Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 7 g w tym cukry - 0,5 g Błonnik - 4,3 g Białko - 0 g Sól - 21,6 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu

8713576273199
80 Przedmioty

Opis

Hurtownia
bioplanet
Masa netto
150
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
6,0000
Kraj pochodzenia
Japonia
Termin przydatności dni
180
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
śliwiki japońskie ume*, sól morska, pachnotka zwyczajna* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
chat Komentarze (0)

Zobacz także