UMEBOSHI MORELE JAPOŃSKIE KISZONE BIO 150g TERRASANA
46,77 zł
Brutto
Ekologiczne śliwki umeboshi
Śliwki Umeboshi, często zwane również morealmi Umebosho to tradycyjny składnik kuchni japońskiej, podobnie jak furikake czy ocet UME
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 153 kJ/ 37 kcal Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 7 g w tym cukry - 0,5 g Błonnik - 4,3 g Białko - 0 g Sól - 21,6 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu
8713576273199
80 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 150
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 6,0000
- Kraj pochodzenia
- Japonia
- Termin przydatności dni
- 180
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
śliwiki japońskie ume*, sól morska, pachnotka zwyczajna* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
chat
Komentarze (0)
Zobacz także