MAKARON (KONJAC TYPU NOODLE) BEZGLUTENOWY BIO 385g BETTER THAN FOODS
BEZGLUTENOWY MAKARON KONJAC - błyskawiczny w przygotowaniu
Makaron noodle konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
Wartość energetyczna: 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 g.
INFORMACJA ALERGENNA: Produkowano w zakładzie przetwarzającym soję, owies i siarczyny.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania II : Gotować minutę, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania III : Smażyć przez minutę na patelni, dodać do ulubionej potrawy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2 dni.
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 385
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 20,0000
- Termin przydatności dni
- 90
- CERTYFIKAT BIO
- jest
- KRAJ PRODUCENTA
- Wielka Brytania
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- CALORIE WATCHERS LTD, WATKIN ROAD /5A, HA9 0NL WEMBLEY, MIDDLESEX
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)