SKŁADNIKIolej słonecznikowy*, MASŁO ghee*(20%), ekstrakt z masła* (*certyfikowanyskładnik ekologiczny)OPISKompozycja MASŁA ghee i oleju słonecznikowego zawiera wielonienasycone kwasy tłuszczowe (kwas linolowy) oraz witaminę E. Intensywny smak MASŁA idealnie pasuje do warzyw, smażonych ziemniaków, naleśników i ryb.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wstrząsnąć przed użyciem. Nie podgrzewać powyżej 200 ° C.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna - 3330 kJ / 810 kcal Tłuszcz - 90,0 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 18,0 g w tym jednonienasycone kwasy tłuszczowe - 67,0 g w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe - 5,0 g Węglowodany - 0,0 g w tym cukry - 0,0 g Białko - 0,0 g Sól - 0,0 g Witamina E - 30 mgZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed światłem.