SKŁADNIKIkrewetki królewskie* (Litopeneus vannamei), woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIARozmrażanie: wyjąć wymaganą liczbę krewetek z opakowania, rozmrażać w temp. pokojowej, Opłukać pod wodą osuszyć ręcznikiem papierowym. Przygotowanie: smażyć na patelni na rozgrzanej oliwie, z obu stron przez ok 3-4 minutyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 322 kJ / 76 kcal; Tłuszcz: 0,9 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g; Węglowodany: 0 g; w tym cukry: 0 g; Błonnik: 0 g; Białko: 17 g; Sól: 0,82 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWANIA Przechowywać w temperaturze -18 stopni C. Raz rozmrożony nie zamrażać ponownie.