MAKARON (RYŻOWY RAZOWY TYPU NOODLE Z DYNIĄ I IMBIREM) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

MAKARON (RYŻOWY RAZOWY TYPU NOODLE Z DYNIĄ I IMBIREM) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

17,23 zł
Brutto

BEZGLUTENOWY makaron ryżowy typu NOODLE (z dynią i imbirem)

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal Tłuszcz - 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g Węglowodany - 65,5 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 5,5 g Białko - 10,9 g Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA:
Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

8713576282535
77 Przedmioty

Opis

Hurtownia
bioplanet
Masa netto
250
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
12,0000
Kraj pochodzenia
-
Termin przydatności dni
120
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5 %), imbir* (0,5 %), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny).
chat Komentarze (0)