MAKARON (SEMOLINOWY) SPAGHETTI BIO 500 g - ALCE NERO

MAKARON SEMOLINOWY SPAGHETTI BIO 500g ALCE NERO

12,31 zł
Brutto

Ekologiczny makaron spaghetti z mąki durum

Pyszny  makaron  spaghetti z ekologicznej mąki z PSZENICY durum ← Naturalnie żółty choć nie zawiera jajek ← a w trakcie gotowania nie skleja się.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA - Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g - Wartość energetyczna - 1474kJ / 351 kcal Tłuszcz - 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g Węglowodany - 73 g w tym cukry - 3,1 g Błonnik - 2,9g Białko - 11g Sól - 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA - Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

8009004110014
1684 Przedmioty

Opis

Hurtownia
bioplanet
Masa netto
500
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
12,0000
Termin przydatności dni
120
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
semolina z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
chat Komentarze (0)

Zobacz także