ZAGĘSZCZONY PRODUKT SOJOWY DO GOTOWANIA I PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMI
Ekologiczny napój sojowy Natumi jako zamiennik śmietanki do zagęszczania.
Produkt w 100% roślinny i bardzo lubiany przez wegan ? Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia i ubijania.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA - W celu ubicia produkt należy schłodzić. Po wyjęciu z lodówki zmiksować na najwyższych obrotach. W trakcie ubijania dodać usztywniacz do ubitej śmietany i kontynuować miksowanie, aż osiągniemy pożądaną konsystencję.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml - Wartość energetyczna - 704 kJ/171 kcal Tłuszcz - 17 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,0 g kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 3,9 g kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 10,5 g Węglowodany - 2,2 g w tym cukry - 2,0 g Błonnik - 0,8 g Białko - 2,7 g Sól - 0,10 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA - Po otwarciu przechowywać 4 dni w warunkach chłodniczych.
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 15,0000
- Kraj pochodzenia
- -
- Termin przydatności dni
- 60
- Objętość netto
- 200
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- NATUMI GMBH, GIERLICHSTR. 17, 53840 TROISDORF
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)