ZAGĘSZCZONY PRODUKT SOJOWY DO GOTOWANIA I PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMI

ZAGĘSZCZONY PRODUKT SOJOWY DO GOTOWANIA I PIECZENIA BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMI

6,61 zł
Brutto

Ekologiczny napój sojowy Natumi jako zamiennik śmietanki do zagęszczania.

Produkt w 100% roślinny i bardzo lubiany przez wegan  ? Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia i ubijania.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA - W celu ubicia produkt należy schłodzić. Po wyjęciu z lodówki zmiksować na najwyższych obrotach. W trakcie ubijania dodać usztywniacz do ubitej śmietany i kontynuować miksowanie, aż osiągniemy pożądaną konsystencję.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml - Wartość energetyczna - 704 kJ/171 kcal Tłuszcz - 17 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,0 g kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 3,9 g kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 10,5 g Węglowodany - 2,2 g w tym cukry - 2,0 g Błonnik - 0,8 g Białko - 2,7 g Sól - 0,10 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA - Po otwarciu przechowywać 4 dni w warunkach chłodniczych.

4038375024600
1097 Przedmioty

Opis

Hurtownia
bioplanet
Jednostka
szt
Ilość w opakowaniu
15,0000
Kraj pochodzenia
-
Termin przydatności dni
60
Objętość netto
200
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
PRODUCENT - NAZWA I ADRES
NATUMI GMBH, GIERLICHSTR. 17, 53840 TROISDORF
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
woda, olej słonecznikowy*, SOJA* (7,3 %), syrop kukurydziany*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, sól morska (*certyfikowany składni ekologiczny)
chat Komentarze (0)