MIGDAŁY W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50g DOTI
13,70 zł
Brutto
Bezglutenowe MIGDAŁY w gorzkiej czekoladzie
Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4 %. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna 2254 kJ / 543 kcal
Tłuszcz: 40 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g;
Węglowodany: 29 g;
w tym cukry: 20 g;
Błonnik: 11 g
Białko: 12 g;
Sól: 0,02 g.
INFORMACJA ALERGENNA:
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
5906153203341
186 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 50
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 16,0000
- Termin przydatności dni
- 120
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- DOTI SPÓŁKA JAWNA MANUFAKTURA, D.M. MROCZKOWSCY, SMOLEC, STAROWIEJSKA 39, 55-080 KĄTY WROCŁAWSKIE
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
Czekolada gorzka* 70 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], MIGDAŁY* 29 %, substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny).
chat
Komentarze (0)