Makaron shirataki noodles BEZGLUTENOWY BIO 300g
Ekologiczny, bezglutenowy makaron konjac
Głównym składnikiem Bio Diet Noodle jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak.
Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu. Produkt 100% pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok,certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard),jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 24
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- Sol
- 1
- Wartosc_odzywcza
- 30kJ/ 7
- Kwasy
- 0.1
- Cukry
- 0.1
- Bialko
- 0.01
- Tluszcz
- 0.1
- Bezlaktozowy
- BEZLAKTOZOWY
- Weglowodany
- 0.2
- Blonnik
- 2.6
- Bez cukru
- BEZ CUKRU
- Bezglutenowy
- BEZGLUTENOWY
- BIO
- BIO