MAKARON (GRYCZANY TYPU NOODLE Z BATATAMI) BEZGLUTENOWY BIO 250g TERRASANA
17,72 zł
Brutto
BEZGLUTENOWY MAKARON - idealny do dań kuchni azjatyckiej.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Produkt bezglutenowy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitku.
WARTOŚC ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz - 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 65,5 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 5,5 g
Białko - 10,9 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
8713576282559
357 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 250
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 12,0000
- Kraj pochodzenia
- -
- Termin przydatności dni
- 120
- CERTYFIKAT BIO
- jest
- KRAJ PRODUCENTA
- Holandia
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- TERRASANA HEALTHFOOD LEIMUIDEN B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
Mąka gryczana*, mąka ze słodkich ziemniaków (batatów)* 5%, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny).
chat
Komentarze (0)