MAKARON (SEMOLINOWY TRÓJKOLOROWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO
12,16 zł
Brutto
EKOLOGICZNY WŁOSKI MAKARON z pszenicy DURUM
Wyśmienity kolorowy makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
Wartość energetyczna - 1470 kJ/350 kcal
Tłuszcz - 1,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 71 gw tym cukry - 2,9 g
Błonnik - 3,5 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
8009004210042
556 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- bioplanet
- Masa netto
- 500
- Jednostka
- szt
- Ilość w opakowaniu
- 12,0000
- Termin przydatności dni
- 120
- CERTYFIKAT BIO
- jest
- KRAJ PRODUCENTA
- Włochy
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES
- ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Mąka z pszenicy durum*, mąka z pszenicy durum* z suszonymi pomidorami*(3%), mąka z pszenicy durum* z suszonym szpinakiem* (2%), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny).
chat
Komentarze (0)