Ser Cheddar łagodny, dojrzewający 3-5 miesięcy BIO 200g Lye Cross Farm
17,49 zł
Brutto
Ekologiczny, łagodny, krótko dojrzewający ser cheddar
Smak tego sera to prawdziwa poezja smaku. Jednocześnie intensywny i delikatny, ręcznie wyrabiany ekologiczny cheddar, dojrzewający 3-5 miesięcy, aż do uzyskania lekko ostrego smaku tak charakterystycznego dla tego typu serów. Idealny do sałatek, burgerów i wszelkich zapiekanek zarówno mięsnych jak i wegetariańskich.
5027632002160
500 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 12
- Sol
- 1.8
- Wartosc_odzywcza
- 1700/410
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze od 1 st.C do 5 st. C
- BIO
- BIO
ekologiczne MLEKO krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka pochodzenia roślinnego, kultury bakterii kwasu MLEKOwego.
chat
Komentarze (0)