Ser Cheddar dojrzały, dojrzewający 9-12 miesięcy BIO 200 g
19,87 zł
Brutto
Ekologiczny, dojrzewający 9-12 miesięcy ser cheddar
Dojrzewający, prawie rok, ser cheddar to majstersztyk. Smak indywidualny, bardzo wyrazisty, jednocześnie delikatny. Musicie go spróbować. Lekko się kruszy - jak prawdziwy cheddar - fenomenalny do zapiekanek czy prawdziwego, włoskiego spaghetti.
Ręcznie wyrabiany ekologiczny cheddar, dojrzewający 3-5 miesięcy, aż do uzyskania lekko ostrego smaku. SKŁADNIKI: ekologiczne MLEKO krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka pochodzenia roślinnego, kultur bakterii kwasu MLEKOwego
5027632000418
500 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 12
- Sol
- 1.8
- Wartosc_odzywcza
- 1700/410
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze od 1 st. C do 4 st. C
- BIO
- BIO
ekologiczne MLEKO krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka pochodzenia roślinnego, kultury bakterii kwasu MLEKOwego.
chat
Komentarze (0)