Ser Cheddar dojrzały, dojrzewający 9-12 miesięcy BIO 200 g

Ser Cheddar dojrzały, dojrzewający 9-12 miesięcy BIO 200 g

17,80 zł
Brutto

Ekologiczny, dojrzewający 9-12 miesięcy ser cheddar

Dojrzewający, prawie rok, ser cheddar to majstersztyk. Smak indywidualny, bardzo wyrazisty, jednocześnie delikatny. Musicie go spróbować. Lekko się kruszy - jak prawdziwy cheddar - fenomenalny do zapiekanek czy prawdziwego, włoskiego spaghetti.

Ręcznie wyrabiany ekologiczny cheddar, dojrzewający 3-5 miesięcy, aż do uzyskania lekko ostrego smaku. SKŁADNIKI: ekologiczne MLEKO krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka pochodzenia roślinnego, kultur bakterii kwasu MLEKOwego

5027632000418
500 Przedmioty

Opis

Hurtownia
ekowital
Jednostka
szt.
Ilość w opakowaniu
12
Sol
1.8
Wartosc_odzywcza
1700/410
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze od 1 st. C do 4 st. C
BIO
BIO
ekologiczne MLEKO krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka pochodzenia roślinnego, kultury bakterii kwasu MLEKOwego.
chat Komentarze (0)