Mieszanka chleba bezglutenowego z orzechami włoskimi 500 g - Pięć Przemian

Mieszanka chleba bezglutenowego z orzechami włoskimi 500 g - Pięć Przemian

17,81 zł
Brutto

Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimiSkładniki: mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, orzechy włoskie 13%, mąka teff, płatki teff, siemię lniane brązowe, pestki słonecznika, nasiona chia, łuska babki jajowatej, sól.Produkt bezglutenowy. Produkt zawiera alergeny: orzechy.Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu:wartość energetyczna: 1528 kJ / 365 kcalTłuszcz: 17 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 gWęglowodany: 39 gw tym cukry: 2,1 gBłonnik: 17 gBiałko: 12 gSól: 1,7 gSposób przygotowania:1. Nagrzej piekarnik do 190°C. 2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym.3. Wsyp mieszankę do miski. 4. Dokładnie mieszając dolej 500 ml mocno gazowanej wody. 5. Wymieszane ciasto przelej do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny. 6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.masa netto: 500 g Wyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa, biuro@piecprzemian.com.pl, www.piecprzemian.com.pl.
5902837811130
11100 Przedmioty

Opis

Hurtownia
simpatico
Jednostka
szt.
Ilość w opakowaniu
20
chat Komentarze (0)