- Obecnie brak na stanie
Mieszanka do batonów bezglutenowych z porzeczką 460 g - Pięć Przemian
20,33 zł
Brutto
Mieszanka do wypieku batonów bezglutenowych z porzeczką Składniki: płatki owsiane bezglutenowe, wiórki kokosowe, daktyle suszone, siemię lniane złote, słonecznik łuskany, ksylitol (substancja słodząca), czarna porzeczka liofilizowana 2,5%, kurkuma, sól himalajska, kardamon. Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Sposób przygotowania: 1. Rozgrzej piekarnik do 200°C. 2. Wysmaruj blachę olejem kokosowym. 3. Przesyp mieszankę do miski. 4. Trzy średniej wielkości dojrzałe banany (300 g) rozgnieć i dodaj do mieszanki. 5. Starannie wyrobione ciasto przenieś na blachę, rozprowadź na grubość ok. 1 cm i piecz przez 30 min. 6. Po upieczeniu pokrój na 20 równych części i odstaw do ostygnięcia. Wartość odżywcza w 100 g produktu*: Wartość energetyczna: 1210 kJ / 289 kcal Tłuszcz: 12 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5 g Węglowodany: 39 g w tym cukry: 14 g Błonnik: 9 g Białko: 6,7 g Sól: 0,27 g*wartość odżywcza wyliczona dla produktu składającego się z mieszanki i 300 g (ok. 3 szt.) bananów Masa netto: 460 g Wyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa
chat
Komentarze (0)