Mieszanka chleba bezglutenowego z pestkami dyni 500 g - Pięć Przemian

Mieszanka chleba bezglutenowego z pestkami dyni 500 g - Pięć Przemian

16,84 zł
Brutto

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba.Składniki: mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, pestki dyni bezłuskowej 13% mąka teff, siemię lniane, nasiona chia, słonecznik, łuska babki jajowatej, sól himalajska. Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. Sposób przygotowania:1. Nagrzej piekarnik do 190°C.2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym.3. Wsyp mieszankę do miski. 4. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500 ml mocno gazowanej wody.5. Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia.  Wartość odżywcza w 100 g produktu:wartość energetyczna: 1559 kJ / 373 kcaltłuszcz: 15 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 gwęglowodany: 39 g w tym cukry: 1,7 gbłonnik: 15 gbiałko: 16 gsól: 1,7 gMasa netto: 500 gWyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa
5902837810232
39500 Przedmioty

Opis

Hurtownia
simpatico
Jednostka
szt.
Ilość w opakowaniu
20
chat Komentarze (0)