Makaron rzemieślniczy wyrabiany wyłącznie z ekologicznej semoliny oraz świeżo wybijanych jaj strusich pozyskiwanych z polskich gospodarstw rolnych. SKŁADNIKI: semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA strusie świeże (4,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
5901902008772
261 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 12
- Sol
- 0.02
- Wartosc_odzywcza
- 1520kJ/359kcal
- Warunki przechowywania
- Makaron przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych
- Kwasy
- 0.5
- Cukry
- 0.9
- Bialko
- 12
- Tluszcz
- 1.9
- Weglowodany
- 71
- Blonnik
- 3.2
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
- 48