Sauerteigbrot- chleb na zakwasie BEZGL. 240 g
17,01 zł
Brutto
Bezglutenowy chleb na zakwasie. Ma piękną i chrupiącą skórkę. Wystarczy dodać swoje ulubione dodatki – wędlinę lub ser, warzywa i sos. Wyjdzie przepyszna kanapka w sam raz na śniadanie, lunch czy kolację. SKŁADNIKI: woda , skrobia ziemniaczana , skrobia kukurydziana , zakwas (mąka ryżowa, woda) 11% , mąka z sorgo , mąka kukurydziana , łuski psyllium (Plantago Psyllium) , mąka lniana 2,8 % , syrop z buraków cukrowych , oleje roślinne w zmiennych proporcjach (słonecznikowy, rzepakowy), mąka z quinoa , cukier , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza ; kompot żurawinowy 2,1 % ( żurawina , cukier , substancja zagęszczająca: pektyna ; substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ), syrop z żurawiny 1,3% ( koncentrat soku z żurawiny , cukier , substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ), drożdże 1,9% , sól , mąka kasztanowa , aromat naturalny .
8008698010778
79 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 5
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- Sol
- 1
- Wartosc_odzywcza
- 924/220
- Warunki przechowywania
- przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Kwasy
- 0.5
- Cukry
- 5.3
- Bialko
- 4.1
- Tluszcz
- 3.7
- Weglowodany
- 38
- Blonnik
- 8.9
- Bezglutenowy
- BEZGLUTENOWY
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
- 20
chat
Komentarze (0)