Makaron fusilli pełnoziarnisty z pszenicy durum BIO 500 g
7,62 zł
Brutto
Wybieramy najlepsze ekologiczne odmiany pszenicy, mielimy je w naszym młynie i mieszamy je z wodą źródlaną ze wzgórz w sąsiedniej fabryce makaronów, która zajmuje się produkcją makaronu Girolomoni.Po wyjęciu nasz makaron odpoczywa przez 7 do 12 godzin w temperaturze 65 stopni, zależnie od formatu. Ten powolny proces suszenia zachowuje składniki odżywcze i wydobywa cały smak i aromat pszenicy. SKŁADNIKI: mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum BIO
8032891760024
500 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 12
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- Sol
- 0.01
- Wartosc_odzywcza
- 1509/357
- Warunki przechowywania
- przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Kwasy
- 0.6
- Cukry
- 3.6
- Bialko
- 12
- Tluszcz
- 2.5
- Weglowodany
- 67
- Blonnik
- 9.2
- BIO
- BIO
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
- 60
chat
Komentarze (0)