• Obecnie brak na stanie
Mieszanka do ciasta BEZGL. BIO 500g Leila

Mieszanka do ciasta BEZGL. BIO 500g Leila

21,30 zł
Brutto
Obecnie brak na stanie

Sposób przyrządzenia: CIASTO KRUCHE - 250g mieszanki, 100g masła lub margaryny, 120g cukru, 1 JAJAo, starta skórka z cytryny. Utrzeć masło z cukrem. Dodać JAJAko ubite ze szczyptą soli oraz mieszankę. Zagnieść ciasto, owinąć folią spożywczą i chłodzić w lodówce przez godzinę. Rozwałkować ciasto do porządanej grubości i wypełnić dżemem bezGLUTENowym. Piec w temperaturze 180 stopni C przez 15-20 minut. CIASTO MARGHERITA - 250 g mieszanki, 50 g masła lub margaryny (rozpuszczonej), 150 g cukru, 4 JAJA, starta skórka z cytryny, pół torebki bezGLUTENowych drożdży. Utrzyj JAJAka z cukrem w misce. odaj mieszankę, drożdże, masło i startą skórkę cytryny, mieszając od dołu do góry. Przełóż do tortownicy o średnicy 26 cm, wysmarowanej masłem i oprószonej mąką ryżową. Piecz w temperaturze 180 stopni C przez około 30 minut. SKŁADNIKI: mąka ryżowa*, mąka kukurydziana*, skrobia z tapioki* skrobia ziemniaczana*. *pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
LEILA
8032642415012

Opis

Hurtownia
ekowital
Jednostka
szt.
Ilość w opakowaniu
6
Sol
0.09
Wartosc_odzywcza
1497/358
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Najlepiej spożyć przed: data z boku opakowania.
Kwasy
0.003
Cukry
1.7
Bialko
3.1
Tluszcz
1.4
Weglowodany
81.6
Bezglutenowy
BEZGLUTENOWY
BIO
BIO
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
60
alergeny
ŁUBIN
Twr_KrajPoch
IT
mozliwealergeny
SOJA
chat Komentarze (0)