- Obecnie brak na stanie
Mieszanka do ciasta BEZGL. BIO 500g Leila
21,30 zł
Brutto
Sposób przyrządzenia: CIASTO KRUCHE - 250g mieszanki, 100g masła lub margaryny, 120g cukru, 1 JAJAo, starta skórka z cytryny. Utrzeć masło z cukrem. Dodać JAJAko ubite ze szczyptą soli oraz mieszankę. Zagnieść ciasto, owinąć folią spożywczą i chłodzić w lodówce przez godzinę. Rozwałkować ciasto do porządanej grubości i wypełnić dżemem bezGLUTENowym. Piec w temperaturze 180 stopni C przez 15-20 minut. CIASTO MARGHERITA - 250 g mieszanki, 50 g masła lub margaryny (rozpuszczonej), 150 g cukru, 4 JAJA, starta skórka z cytryny, pół torebki bezGLUTENowych drożdży. Utrzyj JAJAka z cukrem w misce. odaj mieszankę, drożdże, masło i startą skórkę cytryny, mieszając od dołu do góry. Przełóż do tortownicy o średnicy 26 cm, wysmarowanej masłem i oprószonej mąką ryżową. Piecz w temperaturze 180 stopni C przez około 30 minut. SKŁADNIKI: mąka ryżowa*, mąka kukurydziana*, skrobia z tapioki* skrobia ziemniaczana*. *pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
8032642415012
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 6
- Sol
- 0.09
- Wartosc_odzywcza
- 1497/358
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Najlepiej spożyć przed: data z boku opakowania.
- Kwasy
- 0.003
- Cukry
- 1.7
- Bialko
- 3.1
- Tluszcz
- 1.4
- Weglowodany
- 81.6
- Bezglutenowy
- BEZGLUTENOWY
- BIO
- BIO
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
- 60
- alergeny
- ŁUBIN
- Twr_KrajPoch
- IT
- mozliwealergeny
- SOJA
chat
Komentarze (0)