KLIMEKO Jogurt naturalny 2% 330ml (NA ZAMÓWIENIE)
10,60 zł
Brutto
Technologia produkcji taka sama jak przy jogurcie 9%. Różnica wynika jedynie z niższej zawartości tłuszczu tj. 2% oraz z dodatku bakterii Bifidobacterium lactis. Podobnie jak jogurt 9% jest naturalnie gęsty, posiada kremowy smak i konsystencję. Bez dodatku MLEKA w proszku i zagęstników. SKŁADNIKI: MLEKO pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Bifidobacterium lactis (BB-12)
5907591000554
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 1
- Sol
- 0.1
- Wartosc_odzywcza
- 61(256)
- Warunki przechowywania
- Przechowywac w temperaturze od +2 do +6 st. C. Po otwarciu przechowywać w lodówce
- Kwasy
- 1.3
- Cukry
- 6.1
- Bialko
- 4.6
- Tluszcz
- 2
- Weglowodany
- 6.1
- Blonnik
- 0
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
- 5
- Twr_KrajPoch
- PL
chat
Komentarze (0)