Miso hatcho BIO 300 g
45,83 zł
Brutto
Pasta ze sfermentowanych ziaren SOJA, o bogatym pełnym smaku. Używać zamiast soli ( 1 łyzeczka na 1 kubek płynu) do zup, sosów, unikać gotowania. Produkt niepasteryzowany. SKŁADNIKI: Całe ziarna SOJA* (65%), woda, sól morska, prażona mąka jęczmienna flour*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
5021554000655
26 Przedmioty
Opis
- Hurtownia
- ekowital
- Jednostka
- szt.
- Ilość w opakowaniu
- 6
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- Sol
- 10.75
- Wartosc_odzywcza
- 895/214
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temp. Poniżej 15 st. C. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Pod wpływem
- Kwasy
- 2.12
- Cukry
- 1.8
- Bialko
- 23.3
- Tluszcz
- 10.4
- Weglowodany
- 12.7
- Blonnik
- 6
- BIO
- BIO
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
- 60
- alergeny
- SOJA
- Twr_KrajPoch
- GB
- mozliwealergeny
- SOJA
chat
Komentarze (0)