SKŁADNIKImąka PSZENNA, woda, sól.OPISCiasto kataifi (kadayif) to cienkie, nitkowate ciasto, które jest popularne w kuchniach Bliskiego Wschodu. To makaronowe ciasto jest chrupiące i kruche, a po upieczeniu złociste. Przeznaczenie do dubajskiej czekolady, lodów i deserów.Można je usmażyć z odpowiednią ilością MASŁA lub margaryny i używać jako składnika nadzienia do ciast, jako dodatek między warstwami czekolady i do dekoracji tortów.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 1630 kJ / 390 kcalTłuszcz: 1,5 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 80,1 gw tym cukry: 1,0 gBiałko: 11 gSól: 0,20 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze pokojowej, w chłodnym i wolnym od wilgoci miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.