SKŁADNIKImąka z bobu.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), przez 4 - 6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1458 kJ / 344 kcalTłuszcz: 1,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 gWęglowodany: 63 gw tym cukry: 0,5 gBłonnik: 5,3 gBiałko: 18 gSól: 0,04 gINFORMACJA ALERGENNAW zakładzie produkowane są również wyroby zawierające GLUTEN i JAJA, które pomimo dołożenia starań mogą wystąpić w produkcieZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (maksymalnie 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.