SKŁADNIKItofu 43 % (ziarno SOI, woda, substancja wiążąca - siarczan wapnia), GLUTEN PSZENNY 26 %, woda, olej rzepakowy, posypka (przyprawy 1,4 % [czerwona słodka papryka, chili, czosnek suszony], zioła 1 % [tymianek, rozmaryn, bazylia]), aromaty, przyprawy 1,7 % (czosnek suszony, cebula suszona, pieprz biały), sól, ekstrakt drożdżowy, cukier, naturalny aromat. OPISProdukt roślinny na bazie tofu i glutenu pszennego z dodatkiem przypraw i ziół. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Odpowiedni dla wegan.Klasyczny, roślinny kebab jest idealnym wyborem dla osób poszukujących pożywnych i pełnowartościowych alternatyw dla mięsa, ale nie tylko. Dzięki wysokiej zawartości białka (aż 26 g) będzie również świetną bazą posiłku dla tych, którzy ze względu na swój aktywny tryb życia zwracają szczególną uwagę na jego udział w swojej diecie. Zainspiruj się - wypróbuj:-w bułce z warzywami, serem i sosem-jako danie obiadowe z sałatką i warzywami SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Patelnia: rozgrzej odrobinę oleju i smaż 3 minuty, od czasu do czasu mieszającKuchenka mikrofalowa: 900 W - 2 minutyPowyższe wskazówki należy traktować jako orientacyjne z uwagi na różnice między urządzeniami grzewczymiWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 847 kJ/202 kcalTłuszcz: 8,3 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 gWęglowodany: 2,7 gw tym cukry: 1,0 gBłonnik: 5,4 gBiałko: 26,5 gSól: 2,1 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać GORCZYCĘ, sezam.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.