SKŁADNIKImieszanka na ciasto [mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, mąka z grochu, błonniki roślinne z (ziemniak, ryż, babka płesznik, siemię lniane, cytryna), cukier (sacharoza), mąka z prosa, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, siemię lniane, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: lakton kwasu glukonowego, kwas: węglany sodu)], woda, oliwa z oliwek, drożdże, sól.OPISOdkryj wolność tworzenia z naszym bezglutenowym spodem do pizzy, który stanowi idealne płótno dla Twoich kulinarnych inspiracji. Ten spód to początek podróży, w której Ty decydujesz o kierunku smaków.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Wyjmij spód do pizzy i połóż wybrane dodatki2. Wrzuć do nagrzanego piekarnika (220-240°C) i obserwuj - dzieje się magia!3. Piecz 8-12 minut, aż do uzyskania idealnego dla siebie efektu.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 861 kJ/206 kcalTłuszcz: 1,5 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 gWęglowodany: 42,7 gw tym cukry: 3,0 gBłonnik: 2,6 gBiałko: 1,8 gSól: 0,4 gUWAGAOpakowanie zawiera saszetkę z pochłaniaczem tlenu – NIE DO SPOŻYCIA!ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć wciągu 2 dni.