SKŁADNIKImąka PSZENNA*, woda, olej słonecznikowy*, sól morska, białko grochu*, płatki ziemniaczane*, czarnuszka*, substancja zagęszczająca: guma guar*, drożdże*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISNaan to indyjski placek, który towarzyszy curry lub dipowi. Włóż do piekarnika na 5-6 minut i podawaj z indyjskim curry lub oczywiście z ulubionymi pastami i dipami. Pyszny również jako spód do pizzy! Naan jest substytutem ryżu w indyjskim curry. Jako wieczorna przekąska, dobrze maczać w hummusie lub smarowidłach. Nadaje się również jako podstawa pizzy.Pakowano w atmosferze ochronnej.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAChlebek wyjąć z opakowania, lekko zwilżyć wodą i piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 200°C przez 5-6 minut.WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 gWartość energetyczna: 814 kJ/193 kcalTłuszcz: 2,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 gWęglowodany: 34 gw tym cukry: 0,9 gBłonnik: 3,2 gBiałko: 6,9 gSól: 1,8 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać SOJĘ, MLEKO, ORZECHY, GORCZYCĘ, ŁUBIN i NASIONA SEZAMUZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.