SKŁADNIKIkukurydza, ryż (biały, brązowy), olej rzepakowy, białko z grochu 4,4 %, groch zielony, soczewica czarna, sól himalajska 1,9 %. OPISChrupki proteinowe z solą morską to pyszna alternatywa dla tradycyjnych przekąsek, która łączy w sobie bogaty smak zbóż, przy zachowaniu świadomego podejścia do zdrowia i odżywiania. Bez dodatku glutenu, sztucznych barwników, te chrupki są przyjazne dla osób z nietolerancją glutenu oraz dla tych, którzy preferują produkty bez niepotrzebnych dodatków. WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1842 kJ/437 kcalTłuszcz: 11,6 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 gWęglowodany: 68,8 gw tym cukry: 0,8 gBłonnik: 2,1 gBiałko: 13,2 gSól: 2,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.